Med 21 biljardbord och ett stort urval av öl, vin och cocktails är JoLo det perfekta stället att varva ner med vänner eller kollegor! Oavsett om du letar efter något roligt att göra på en helg eller efter något nytt att hitta på med dina vänner, kom hit på några drinkar och ett par rundor av biljard. Dra nytta av våra kvalitativa biljardbord och ha en härlig kväll på JoLo!

Drop-in

Ni betalar max för fyra personer/bord oavsett hur många ni är i sällskapet.

Vi tillämpar ”drop in”-principen för biljardspel. Om det blir fullbelagt finns alltid en kölista och en mycket trevlig bar. Vi har 21 st biljardbord.

Bokning av biljardbord kan endast ske i samband med förbeställd middag samt vid bokning av biljardinstruktion.


Åldersgräns 21 år.
Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap fram till klockan 20.00 i biljardhallen & shuffleavdelningen (måndag-torsdag), fram till 18.00 (fredag-lördag) samt till klockan 22.00 (alla dagar) på vår restaurang Palett. www.restaurangpalett.se

Priser

Biljard 72 kr/tim per person

Biljardligan

Vad sägs om att spela biljard, umgås med vänner, utveckla ditt kontaktnät, eller bara ha kul tillsammans?

Varje måndag samlas en härlig blandning av individer från olika delar av svenskt näringsliv för att umgås, ha kul och mäta sina krafter i biljard.

Spelformen är det enkla 9-ball och vi spelar i tremannalag. Nivån på spelarna idag varierar från att bara ha spelat någon gång till att spelat i flera år. Om ni inte kan få ihop 3 spelare kan vi enkelt para ihop er med andra intresserade som inte får ihop fullt lag.

Ingen aning hur man spelar 9-ball?

Efter 10 minuters genomgång kommer ni ha full koll på spelets enkla regler. Tveka därför inte att anmäla dig även om du aldrig spelat förut.

Vi håller till i JoLo’s fräscha lokaler vid Odenplan.

Där kan man avnjuta en öl, ett glas vin eller en bit mat vid biljardbordet samtidigt som man spelar.

Tycker ni att detta verkar kul och intressant? Tveka inte att kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information eller för att anmäla er till kommande säsong.


Kontaktperson: Sten Palmqvist

E-post: [email protected]

Till biljardligan